Systeembeheer

Ongemerkt kunnen zich problemen voordoen, die op een dag uw systeem aantasten. Preventief beheer van uw ICT omgeving zorgt voor maximale beschikbaarheid.

Maar eigenlijk spreken we liever niet van problemen, als het om beheer gaat. Uiteindelijk gaat het erom dat de performance van uw systeem altijd optimaal is. Martino Automatisering zorgt er daarom pro-actief voor dat uw software altijd up-to-date is. Dat hardwareverstoringen en capaciteitsproblemen tijdig worden gesignaleerd. Altijd up-to-date en zorgeloos werken dus.

Alle of een deel van uw automatisering uitbesteden

U wilt uw automatisering uitbesteden. Martino Automatisering neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van het systeem. Met andere woorden: wij nemen het systeembeheer, het netwerkbeheer, het applicatiebeheer en de Servicedesk voor onze rekening. Wij geven advies over het gebruik en de inzet van het automatiseringssysteem binnen de organisatie en rapporteren over onze inzet en de prestaties.

Beheer op afstand

Wilt u zich nooit meer zorgen maken over de verbinding en veiligheid van uw netwerk? Dan is de full-service oplossing van Martino Automatisering ideaal. Wij nemen u al uw automatiseringszorgen uit handen en maken we een oplossing op maat. We bespreken uw wensen, behoeften en budget. En we nemen uw gehele netwerk op in ons remote monitoringssysteem. Zo kunnen we preventief, op afstand, ingrijpen als het mis dreigt te gaan. Martino Automatisering heeft het opgelost voor u het merkt!