Over ons

Welkom bij Automatiseringsbedrijf Martino in Rhenen.

Ons bedrijf is opgericht op 26 Augustus 1991. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van computernetwerken en het maken van software op maat.

Martino Automatisering levert een brede dienstverlening op het gebied van moderne informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor het midden- en kleinbedrijf. Nauwlettend worden de ontwikkelingen in de Informatie- en communicatietechnologie gevolgd en wordt de dienstverlening daarop aangepast.

Wij bieden u een complete en op maat gerichte oplossing, waarbij we de mogelijkheden van moderne communicatietechnologie en nieuwe media inzetten als resultaatgericht instrument binnen uw bedrijf.

Martino Automatisering biedt u de mogelijkheid om de bestaande automatisering aan te passen of een geheel nieuw automatiseringssysteem voor u te ontwikkelen.

Bij de implementatie van moderne Informatie Technologie gaan wij gefaseerd en resultaatgericht te werk. Hierbij hanteren wij uw huidige situatie als uitgangspunt. In samenwerking met u wordt een pakket van eisen en wensen samengesteld om deze vervolgens projectmatig te verwerken tot een complete oplossing, zowel bij Martino Automatisering als bij de klant op locatie. Door de projectmatige aanpak blijft u direct bij de implementatie betrokken.

Door de brede kennis van onze ICT-specialisten kunnen wij het principe van ‘one stop shopping’ hanteren. u kunt bij ons terecht voor uw volledige automatisering. Wanneer wij niet alle kennis of ervaring in huis hebben kunnen wij een beroep doen op onze partners, waarbij wij het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever blijven. u heeft dus alleen met Martino Automatisering te maken en wij blijven uiteraard verantwoordelijk voor de door onze partners geleverde diensten.

Bij ons staat u als klant centraal en heeft u één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Uw vaste consultant kent uw automatiseringssituatie door en door, waarbij hij u direct de meest ideale oplossingen kan geven.

Hoe deze ontwikkelingen concreet voor uw bedrijf ingevuld kunnen worden kan met u overlegd worden in een persoonlijk gesprek met een van onze ICT-consultants. Neem nu contact op met Martino Automatisering.