Connectiviteit

Altijd en overal verbonden zijn, dat is iets waar we niet meer uit de weg kunnen maar een must is voor ieder bedrijf met thuis werkers.

Altijd en overal

Of uw medewerkers nu veel thuis werken, op de weg zitten, of vaak vanuit het buitenland moeten opereren, u wilt dat zij altijd beschikking hebben over de juiste data. Zij moeten altijd en overal ongestoord hun werkzaamheden kunnen verrichten, zonder problemen en zonder verstoringen. Een versleutelde verbinding is dan de enige goede oplossing voor uw connectiviteit.

Martino automatisering zorgt ervoor dat online werkplekken zijn ingericht naar de behoefte van de organisatie. Wij faciliteren Het Nieuwe Werken en stellen uw organisatie op een snelle en veilige wijze open voor uw medewerkers en laten alles naadloos op elkaar aansluiten.

Eigen apparatuur

Vroeger was de apparatuur op kantoor beter dan thuis, tegenwoordig is dat andersom, of op zijn minst gelijkwaardig. Medewerkers beschikken over verschillende moderne privé devices waarop zij ook over zakelijke mogelijkheden willen kunnen beschikken. Het ophalen van e-mail en toegang tot het bedrijfsnetwerk zijn slechts twee voorbeelden. Dit moet uiteraard allemaal goed beheerd worden. Byod is een ingewikkeld vraagstuk maar zeer effectief voor uw connectiviteit.Voorkom de term “BYOD: Bring Your Own Device – or Bring Your Own Danger?”

Laat Martino Automatisering uw Connectiviteit verbeteren

Als Security Partner voldoen wij aan de strenge eisen op het gebied van ICT-kennis, -competenties, -ervaring en klanttevredenheid. Onze ICT professionals hebben dan ook een gedegen achtergrond en perfecte kennis om u te adviseren en begeleiden in uw zoektocht naar goede en geschikte connectiviteit.Heeft u vragen of wilt u advies over de connectiviteit binnen uw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op. Onze adviseurs zitten voor u klaar.